Ulligt - mindre gulligt?

Bims egna lilla stickiga blogg, som många har efterlyst här ute. När kommer det att bli lite mer stickigt hos dig då? Ja, passar väl bra nu på det nya året, 2006.

tisdag, januari 03, 2006

Många frågar efter en stickig blogg...

Här kommer det att hittas det som handlar om det stickiga som tillverkas hos Sjöbackas folk. Mestadels ulligt, men kanske inte alltid så gulligt. Just nu är det inte så mycket att beskåda. Men nya året inleds alltså med en lite ulligare, men kanske mindre gullig blogg, :). Håll till godo med det som komma skall.

Önska kanske damen också lycka till med att ha en fungerande dator så att hon kan notera lite här ute också, :). För just nu är det rena rama tivoliblinkningar i den. Och det finns ström, men batteriet laddas ur, den ni. Hon sitter här med försäkringspapper och skall fylla i, men hur fyller man i dem? Ska godkännas där och servicestället ska meddela försäkringsbolaget kostnadsförslag. Hrm, låter som om det blir en ny burk nästan, den löses in? Eller, var det ett önsketänkande???

Men för att lugna ner sina nerver angående dator. Ja, då har hon idag stickat klart EN fingervante, mörkgrått merlerat, Alpaca. Mönsterstickningen ser hon själv, eftersom hon gjort den, :). Men på en bild vore det nog förkastligt. Nu har hon återgått till de där eländessockorna, den engelska beskrivningen. Jaho, säger hon efter hälen. Gissa om hon ska försöka använda den beskrivningen fler gånger, tjock och skön häl blev det. Men, med mönsterstickning på garn som är mönster i sig själv, jaha. Kul för er att inte kunna se så värst mycket av det då, hihihi. Men, det kommer nog bilder så fort det går att sitta här mer än 15-20 minuter utan avbrott, suck...

Hörs senare... Kul med en 2006 blogg, hihihi...